به  دفتر استعدادهای درخشان دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز خوش آمدید.

رسالت دفتر استعدادهای درخشان دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز، شناسایی دانشجویان ممتاز دانشکده و حمایت از آن‌ها است. ازجمله این حمایت‌ها می‌توان به ورود به مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری بدون آزمون ورودی اشاره نمود. این امر موجب خواهد شد تا دانشجویان ممتاز هر دوره با فراغ بال و آسودگی خاطر به‌جای اختصاص چندین ماه از زمان خود برای کسب آمادگی شرکت در کنکور بتوانند به مطالعه بهتر و عمیق‌تر دروس پرداخته و انجام پروژه تحقیقاتی خود را جدی‌تر دنبال نمایند.

علاوه‌براین هر دوره ۵ نفر از دانشجویان ممتاز دوره کارشناسی دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گازبرای شرکت در المپیاد علمی دانشجویی کشور انتخاب و معرفی می‌شوند که در صورت کسب موفقیت در این المپیاد، از مزایا، اعتبارات و جوایز آن بهره‌مند خواهند شد.

همچنین دانشجویان ممتاز سایر دانشگاه‌های کشور با شرکت در فراخوان پذیرش بدون آزمون دانشجویان استعداد درخشان در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری، می‌توانند از شانس تحصیل در یکی از برترین دانشکده‌های مهندسی کشور بهره‌مند شوند.

مدیر آموزش کارشناسی و دفتر استعدادهای درخشان
دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز

 

با استناد بر آیین‌نامه‌های شورای هدایت استعداد درخشان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جهت اجرای سیاست‌های هدایت و حمایت از دانشجویان برتر، دانشجویان دوره کارشناسی دانشکده مهندسی‌ شیمی، نفت و گاز دانشگاه علم و صنعت ایران که متقاضی ورود به دوره کارشناسی ارشد هستند در صورت گذراندن حداقل ۱۱۰ واحد درسی پس از ۶ نیمسال تحصیلی چنانچه میانگین کل نمرات آن‌ها جزو ۱۵ درصد برتر دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشد و همچنین حداکثر در مدت هشت نیمسال تحصیلی دانش‌آموخته شوند می‌توانند بدون کنکور و مستقیم وارد مقطع تحصیلات تکمیلی دوره کارشناسی ارشد شوند. همچنین، دانشجویان ممتاز دوره کارشناسی سایر دانشگاه‌های کشور با شرکت در فراخوان پذیرش بدون آزمون دانشجویان استعداد درخشان در مقطع کارشناسی ارشد در دانشکده مهندسی‌ شیمی، نفت و گاز دانشگاه علم و صنعت ایران می‌‌توانند از شانس تحصیل دریکی‌ از برترین دانشکده‌های مهندسی‌ شیمی کشور بهره‌مند شوند.

لازم به ذکر است که پذیرش بدون آزمون دانشجویان استعداد درخشان در مقطع کارشناسی ارشد بلافاصله پس از دانش‌آموختگی در مقطع کارشناسی و صرفاً برای یک‌بار امکان‌پذیر است.

با استناد بر آیین‌نامه‌های شورای هدایت استعداد درخشان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جهت اجرای سیاست‌های هدایت و حمایت از دانشجویان برتر، دانشجویان دوره کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی‌ شیمی، نفت . گاز دانشگاه علم و صنعت ایران که بیش از ۲ سال از زمان فارغ‌التحصیلی آن‌ها نگذشته باشد و میانگین کل نمرات دوره‌های کارشناسی و کارشناسی ارشد آن‌ها به ترتیب بالاتر از ۱۶ و ۱۷ باشد می‌توانند متقاضی ورود بدون کنکور و مستقیم به دوره دکتری شوند. امتیاز کل این متقاضیان بر اساس امتیازات آموزشی، پژوهشی، مصاحبه و نمره آزمون زبان انگلیسی‌ محاسبه‌شده و نفرات برتر در مقطع دکتری در دانشکده مهندسی‌ شیمی، نفت و گاز دانشگاه علم و صنعت ایران پذیرفته می‌‌شوند. همچنین، دانشجویان ممتاز دوره کارشناسی ارشد سایر دانشگاه‌های کشور با شرکت در فراخوان پذیرش بدون آزمون دانشجویان استعداد درخشان در مقطع دکتری در دانشکده مهندسی‌ شیمی، نفت و گاز دانشگاه علم و صنعت ایران می‌‌توانند از شانس تحصیل در یکی‌ از برترین دانشکده‌های مهندسی‌ شیمی کشور بهره‌مند شوند.

المپیاد علمی دانشجویی برای دانشجویانی که حداقل ۷۰ واحد درسی را گذرانده‌اند و هنگام برگزاری آزمون دانشجویی کارشناسی هستند (دانش‌آموخته نشده‌اند) به دو شکل متمرکز و غیرمتمرکز برگزار می‌گردد. دانشجویان برگزیده المپیاد علمی دانشجویی هرساله توسط شورای عالی‌ المپیاد که زیرمجموعه سازمان سنجش کشور است مورد تشویق قرارگرفته و جوایزی به آن‌ها اعطا می‌‌شود.

آزمون متمرکز از طریق شرکت در آزمون کارشناسی ارشد و با تأیید گزینه علاقه‌مندی به شرکت در المپیاد علمی دانشجویی در آخر فرم مربوطه برگزار می‌شود. پس از اعلام نتایج سازمان سنجش ۱۵ نفر برتر که بالاترین نمره علمی در آزمون ارشد را کسب کرده‌اند معرفی می‌کند و پس‌ازاین مرحله داوطلبان به مرحله دوم المپیاد علمی دانشجویی که به‌صورت آزمون تشریحی است راه می‌یابند.

المپیاد علمی دانشجویی غیرمتمرکز در مناطق ۱۰ گانه کشور برگزار می‌شود که مخصوص دانشجویان ممتاز دانشگاه‌ها است. مرکز برگزاری آزمون از دانشگاه‌های شاخص این مناطق انتخاب می‌شود و دانشجویان برگزیده‌شده در این مرحله باید در مرحله نهایی المپیاد علمی دانشجویی شرکت کنند. هرساله ۵ نفر از دانشجویان ممتاز دوره کارشناسی دانشکده مهندسی‌ شیمی، نفت و گاز دانشگاه علم و صنعت ایران برای شرکت در المپیاد علمی‌ دانشجویی کشور انتخاب می‌‌شوند. روش انتخاب بر اساس برگزاری یک آزمون المپیاد داخلی‌ و همچنین محاسبه معدل دروس مورد آزمون در المپیاد علمی‌ دانشجویی است. این دروس شامل دینامیک، ارتعاشات، دینامیک ماشین، کنترل، طراحی مکانیزم‌ها، مقاومت مصالح ۱ و ۲، طراحی اجزا ۱ و ۲، علم مواد، روش‌های تولید، ترمودینامیک ۱ و ۲، مکانیک سیالات ۱ و ۲ و انتقال حرارت ۱ است.

keyboard_arrow_up